Followers

Sunday, September 4, 2011

Contest Picture Di Hari Raya


dah lama aku xjoin contest.sibuk la katakan.hari nie nak mulakan semula tabiat nie. bila dok asyik terjah blog, aku ada terbaca sal contest nie..so aku pun nak cuba jugak la. menang ke tak tu lain kira 
.


kalau korang nak join, klik kat banner atas nie.

masih sempat lagi nie

syarat-syarat dia korang baca sendiri lah yer.

nie aku persembahkan picture yang aku pertaruhkan






pic hodoh, ada hati nak join..emm biarah..hehehe

nie pic aku dgn ank sedara..muhammad mikhail rifqi

5 comments:

Ieqa Domokun said...

Thanx Join ;D

azim said...

comel

olinolina said...

thanks...

azim said...

baby yg comel...bukan olin tau.hehehe

olinolina said...

eleh xheran pun...hehehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...