Followers

Saturday, August 13, 2011

Segmen Promote Blog [kotak bulat]


hai kawan

jom kita ramaikan follower jom

kalo nak jom la join segmen ni

cepat2

sebelum tarikh tutup mencemburui kita

12 comments:

kotak bulat said...

thanks join..



kt porfile tak keluar link blog ni..

SaYA pUnyA cELiTa LOrr. said...

i dah cuba letak link semula

NoKaKaSHiCHi HowyeaH!! said...

howyeah!
kite 1 kumplan :)
dtg mlawat n follow sblom nak promte blog anda.. :D

meh singgah cnie jugak..

http://nokakashichi.blogspot.com/2011/08/segmen-promote-blog-kotak-bulat.html

Mr.Thinker@Ali said...

salam. saya dah buat entri mengenai segmen ini.

Saya ada promote awak di sini. silakan lihat.

ninie_azriena said...

ninie dah promote ahli kumpulan kita yang lain di blog pinky..
jemput terjah (n_n)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/08/sesi-promote-blog-kumpulan-10-kotak.html

ainondreamergirl♥ said...

hye. salam perkenalan. dah seap promote dah. jangan lupa terjah ye.

”wajin tengok, wajib terjah.”

Zul Fattah said...

Singgah dari segmen yg sama..
group 8..
Salam kenal..
happy blogging..
done follow awk..

http://zulfattah.blogspot.com/

NasZ said...

salam kenal..dah follow awak.

singgah sini dari segmen kotak bulat.

kita satu kumpulan. kumpulan 3.

jemput ke blog saya ye?

MOHD NASER.com

NasZ said...

sori.tak sama kumpulan. tersilap.

Siti Suriani said...

http://misssabrinaa.blogspot.com/2011/08/tak-kisah-tajuk-apa-apa-pun.html


siti dah settle bab2 promote ni. hehe jom laa singgah.. :)

c genk bah ne said...

Singgah sini..
Follow awak juga..
Genk dari kumpulan 2..
Jemput ke blog genk ya..

http://genkcorner.blogspot.com/2011/08/segmen-promote-blog-kotak-bulat.html

Ezad Skytech said...

Salam singgah..
Datang dari segmen yang sama..heee~

Dari group 2..(^^,)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...